1. Мојата полусестра - Ивана


    Date: 6/26/2016, Categories: First Time, Hardcore, Taboo, Author: Miro_25, Source: xHamster

    Од секогаш ме привлекувале теми со семеен секс, а и сакав да читам такви приказни на нет. Подолго време како живев со мојата мајка и мојот очув. Бев дечко на 24 годни, кој работеше и заработуваше онолку, колку да не барам од дома. Со моите живеевме во мала но скромна куќа, во која веќе неколку години имам своја соба. Претходно со нас живееше и моја полусестра, која веќе пет години како е мажена. Инаку мојата полусестра се вика Ивана и од мене е постара три години и всушност немаме никаква родова врска бидејќи не ми е сестра, туку само ќерка на мојот очув. Од кога се омажи мојата сестра, јас се раскомотив во мојата соба. Комоцијата ми годеше и се променив, почнав гол да спијам бидејќи на никој не ми пречеше. По некое време мојата полусестра почна често да доаѓа кај нас, притоа жалејќи се, како не им оди со нејзиниот маж. Се почесто говореше дека треба да се разведе од него, бидејќи не може да го издржи тој притисок. Повеќе пати ја убедувавме дека тоа е само некој лош период и дека ќе го преброди. Но, работите не одеа, па еден ден мојата полусестра се врати целата модра од ќотек. Така, таа веќе не гледаше причина да се врати кај него и престојување кај нас. Првично спиеше заедно со мојата мајка, а очувот кога беше тука, спиеше во дневната. Инаку мојот очув работи како камионџија па често патува. Но веќе помина повеќе време како Ивана се врати дома, а очувот сакаше и она малку време да го помине со мајка ми. Па така го враативме креветот од Ивана назад во мојата соба. Иако ...
    кратко се гледавме со Ивана, не сакав повторно да ја делам собата со неа. Ивана одеше на работа преку ден, а јас работев како шанкер во еден кафич и често се враќав доцна во ноќта. Иако веќе не бев сам во собата, сеуште сакав да спјам гол, особено во топлите летни ноќи. А во прилог ми одеше и работа се враќав доцна во ноќта кога Ивана спиеше, а станував кога она веќе беше на работа. Инаку мојата полусестра Ивана, како што ви спомнав е постра од мене три години и има 27 години, има црна коса, кафени очи, убаво оформено тело и добро испакнат задник. Обожава да спортува и да води сметка за своето тело. Како деца често игравме кошарка, сакаше да се бори и често се бореше со мене. Но, иако беше многу храбра многу се плашеше од грмење. Секогаш кога грмеше силно скокаше од нејзиниот кревет и легнуваше во мојот и ме гушкаше па така некако заспиваше. И покрај тоа што веќе подолго ја делевме собата, не знаев дека и Ивана обожава да спие гола. Една вечер додека полека врнеше дожд и грмеше. Јас веќе бев вратен од работа и така гол лежев, слушајќи го дождот како паѓа по нашиот прозор. Од почеток грмеше пополека но невремето се приближуваше и грмеше се посилно. Јас станав гол да ги изгасам каблите од компјутерот и останатите апаратури и си легнав назад во кревет. Одеднаш толку јако пукна да и јас многу се исплашив. Ивана скокна од нејзиниот кревет, го подигна јастукот и легна во мојот кревет и ми рече „Јас бато се плашам, дали може да останам кај тебе вечерва.“ Нормално и реков може. Легна до ...
«1234»